Welcome to Our Website

Vücudunuzu sadece 2 haftada “yeniden başlatmanın” en iyi yolu:

Beslenme uzmanı ayrıca haftada 2-3 kez somon ve beyaz balık yemeniz gerektiğini vurguladı. Doktorun tavsiyeleri arasında her öğünde körpe ıspanak, brokoli, salatalık veya bezelye tüketilmesi yer alıyor. Menüye esmer pirinç, kinoa, glutensiz yulaf, patates, tatlı patates, pancar, kabak ve yaban havucunu ekleyebilirsiniz.

Beslenme uzmanı, normal sütü badem sütüyle değiştirmenizi, zeytinyağıyla pişirmenizi ve yiyecekleri limon suyu, Dijon hardalı, tahin ve tamari soya sosuyla tatlandırmanızı tavsiye ediyor.

İki haftalık “detoks” için sizi alkolden ve tercihen kahveden tamamen vazgeçmeniz konusunda teşvik ediyor. Ancak yine de kafeinli içecekten vazgeçemiyorsanız saat 11’den önce bir fincan çay veya kahve içmenizi tavsiye ediyor uzman. Favori içeceklerinizi zerdeçallı latte ve karahindiba kökü çayı ile değiştirebilirsiniz.

Beslenme uzmanı şekerden, tatlandırıcılardan, tatlılardan, gazlı içeceklerden ve kırmızı etten uzak durmanın zorunlu olduğunu düşünüyor.

Jessica Sappell günde en az iki litre su içilmesini, ayrıca mümkün olduğunca bitki çayları ve hindistancevizi suyunun içilmesini şiddetle tavsiye ediyor.

Doktora göre her gün en az 20 dakika spora ayrılmalıdır. Zihnini temizlemek için eğitime odaklanmayı teşvik ediyor. Beslenme uzmanı, “En sevdiğiniz aktivite türünü seçebilirsiniz, ancak kardiyo antrenmanının kilo vermenize yardımcı olduğunu ve kuvvet antrenmanının kas geliştirdiğini unutmayın” diyor.

Uzman, listelenen önerileri takip ederseniz iki hafta içinde bir enerji dalgalanması hissedebileceğinizden emin. Uyku da normale dönecek, endişe ve gerginlik ortadan kalkacak, beslenmeniz dengelenecek ve vücudunuz size teşekkür edecek.

Amerikan Kalp Derneği’ne göre balık yemenin faydalarına gelince, bu yiyeceği haftada en az iki kez diyetinize dahil etmek en iyisidir. Özellikle somon, sardalya veya göl alabalığı ise. Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyelerine göre haftada en az üç porsiyon balık yemelisiniz (Bir porsiyon 100 gram derisiz ve kılçıksız filetodur.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

....