Acemi Cadının Tuğçe’si Görenleri Şok Etti: İşte Son Hali!

2006 yılında ekran macerasına başlayan ve yayımlandığı süre boyunca çok sevilen Acemi Cadı dizisinde Ayşegül’ün düşmanı Tuğçe karakterine hayat veren Billur Yazgan, yıllar sonraki değişimiyle şoke etti. Evlendikten sonra oyunculuk kariyerini sonlandıran Yazgan’ı görenler “Hiç değişmemiş” yorumunu yaptı.

Acemi Cadı dizisinin sevilmeyen ‘kötü ve zengin kız’ karakteri Tuğçe’ye hayat veren oyuncu Billur Yazgan, o dönem son derece ünlü bir isimdi.

Uzun yıllar ekranda yer almayan ve evlenip çocuk sahibi olduktan sonra oyunculuğa ara veren oyunu değişimiyle çok şaşırttı.

Sevilen oyuncu, aradan yıllar geçmesine rağmen hiç değişmediği için görenleri çok şaşırtıyor.

Billur Yazgan’ın daha önce Ercan Yazgan’ın kızı olduğu iddia edilmiş ve Yazgan iddialar hakkında “Basında benim Ercan Yazgan’ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor. Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır… Ercan Yazgan babam değildir! Allah rahmet eylesin gerçek çocuklarına, ailesine ve sevenlerine sabır versin…” açıklamasını yapmıştı.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort